Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM DUYURULAR

Başlık Yayın Tarihi Son Yayın Tarihi
61 2020-2021 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BAŞARI DURUMUNA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI [KURUMİÇİ] 16.07.2020 01.10.2020
62 Final Sınavları 25.04.2020 15.05.2020
63 Mazeret Sınavları 01.04.2020 20.04.2020
64 İŞKUR 2. CV (Özgeçmiş) Yarışması 12.03.2020 23.03.2020
65 Sınav Programı 28.02.2020 14.03.2020
66 Ders Programı (Yüksek Lisans) 04.02.2020 30.06.2020
67 Ders Programı 16.01.2020 12.06.2020
68 Bütünleme Sınav Programı 03.01.2020 12.01.2020
69 Final Sınav Programı 11.12.2019 03.01.2020
70 Yüzme Kursu 06.12.2019 13.12.2019
71 Mazeret Sınavları 03.12.2019 30.12.2019
72 GMS 2019-2020 Güz Yarıyılı Vize Sınav Programı 01.11.2019 23.11.2019
73 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Programı 2019/2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programı 02.09.2019 30.01.2020
74 Temel Mutfak Uygulamaları Ders Seçimi Hakkında 27.08.2019 19.09.2019
75 Bütünleme Sınav Programı 16.05.2019 27.05.2019
Toplam 82 Kayıt