Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM DUYURULAR

Başlık Yayın Tarihi Son Yayın Tarihi
46 Ders Programı (Yüksek Lisans) 14.02.2022 01.07.2022
47 Tebrik Mesajı 28.01.2022 28.02.2022
48 Mazeret Sınavı Hakkında 12.01.2022 23.01.2022
49 Bütünleme Sınav Programı 04.01.2022 16.01.2022
50 Final Sınav Programı Güncelledi 10.12.2021 31.12.2021
51 TÜRSAB Zeytin Kültür Yolu Projesi Tanıtım Toplantısı 18.11.2021 31.12.2021
52 Ders Programı (Yüksek Lisans) 20.09.2021 01.02.2022
53 Bütünleme Sınav Programı 26.06.2021 09.07.2021
54 Gastro Show’a Katılım Hakkında 21.06.2021 24.08.2021
55 Stajyer Alımı Hakkında 21.06.2021 30.07.2021
56 Gastronomi Seminerleri 01.06.2021 01.08.2022
57 Zorun Stajın Ödev ve Proje İle Tamamlaması Süreci 01.06.2021 23.06.2021
58 Gastronomi Seminerleri 01.06.2021 01.08.2022
59 Gastronomi Seminerleri 27.05.2021 01.08.2022
60 Gastronomi Seminerleri 27.05.2021 05.07.2021
Toplam 95 Kayıt