Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM DUYURULAR

Başlık Yayın Tarihi Son Yayın Tarihi
46 TÜRSAB Zeytin Kültür Yolu Projesi Tanıtım Toplantısı 18.11.2021 31.12.2021
47 Ders Programı (Yüksek Lisans) 20.09.2021 01.02.2022
48 Bütünleme Sınav Programı 26.06.2021 09.07.2021
49 Gastro Show’a Katılım Hakkında 21.06.2021 24.08.2021
50 Stajyer Alımı Hakkında 21.06.2021 30.07.2021
51 Gastronomi Seminerleri 01.06.2021 01.08.2022
52 Zorun Stajın Ödev ve Proje İle Tamamlaması Süreci 01.06.2021 23.06.2021
53 Gastronomi Seminerleri 01.06.2021 01.08.2022
54 Gastronomi Seminerleri 27.05.2021 01.08.2022
55 Gastronomi Seminerleri 27.05.2021 05.07.2021
56 Gastronomi Seminerleri 20.05.2021 30.06.2021
57 Gastronomi Seminerleri 06.05.2021 25.08.2021
58 Telafi Ders Programı (Yüksek Lisans) 06.05.2021 24.05.2021
59 Telafi Ders Programı 06.05.2021 24.05.2021
60 Vize Sınavları 19.04.2021 30.04.2021
Toplam 90 Kayıt