Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM DUYURULAR

Başlık Yayın Tarihi Son Yayın Tarihi
16 2022-2023 Güz Dönemi Ders Programı 09.09.2022 31.12.2022
17 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi 06.06.2022 10.06.2022
18 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2021-2022 Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı 25.05.2022 04.06.2022
19 Gastronomi Günleri Etkinliği 25.05.2022 23.09.2022
20 Gastronomi Günleri Etkinliği 25.05.2022 01.05.0023
21 2021-2022 Bahar Dönemi Final Sınav Program 22.04.2022 19.05.2022
22 2021-2022 Bahar Dönemi Sınav Vize Programı 11.03.2022 30.03.2022
23 Ders Programı (Güncellendi) 20.01.2022 30.06.2022
24 İş Başı Mesleki Uygulama Belgeleri 06.01.2022 01.01.2023
25 Vize Sınav Programı (Güncellendi 03.11.2021) 28.10.2021 15.11.2021
26 Doçentlik Tebriği 08.05.2021 20.06.2021
27 2023 - 2024 Güz Dönemi Vize Programı 31.10.2023 30.11.2023
28 2023-2024 Güz Dönemi Yüksek Lisans Ders Programı 29.09.2023 01.01.2024
29 2023-2024 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI (GÜNCEL) 04.09.2023 31.12.2023
30 2022 - 2023 YAZ DÖNEMİ STAJ SÜRECİ 04.05.2023 05.05.2024
Toplam 82 Kayıt