Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM DUYURULAR

Başlık Yayın Tarihi Son Yayın Tarihi
31 GMS 20222-2023 BAHAR DÖNEMİ YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI 28.02.2023 02.07.2023
32 2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Hareketliliği Başvuru Takvimi ve Erasmus Genel Bilgilendirme Toplantısı 27.01.2023 01.02.2023
33 Ders Programı (Yüksek Lisans) 14.02.2022 01.07.2022
34 Tebrik Mesajı 28.01.2022 28.02.2022
35 Mazeret Sınavı Hakkında 12.01.2022 23.01.2022
36 Bütünleme Sınav Programı 04.01.2022 16.01.2022
37 Final Sınav Programı Güncelledi 10.12.2021 31.12.2021
38 TÜRSAB Zeytin Kültür Yolu Projesi Tanıtım Toplantısı 18.11.2021 31.12.2021
39 Ders Programı (Yüksek Lisans) 20.09.2021 01.02.2022
40 Bütünleme Sınav Programı 26.06.2021 09.07.2021
41 Gastro Show’a Katılım Hakkında 21.06.2021 24.08.2021
42 Stajyer Alımı Hakkında 21.06.2021 30.07.2021
43 Gastronomi Seminerleri 01.06.2021 01.08.2022
44 Zorun Stajın Ödev ve Proje İle Tamamlaması Süreci 01.06.2021 23.06.2021
45 Gastronomi Seminerleri 01.06.2021 01.08.2022
Toplam 82 Kayıt