Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM DUYURULAR

Başlık Yayın Tarihi Son Yayın Tarihi
31 2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Öğrenci Hareketliliği Başvuru Takvimi ve Erasmus Genel Bilgilendirme Toplantısı 27.01.2023 01.02.2023
32 Ders Programı (Yüksek Lisans) 14.02.2022 01.07.2022
33 Tebrik Mesajı 28.01.2022 28.02.2022
34 Mazeret Sınavı Hakkında 12.01.2022 23.01.2022
35 Bütünleme Sınav Programı 04.01.2022 16.01.2022
36 Final Sınav Programı Güncelledi 10.12.2021 31.12.2021
37 TÜRSAB Zeytin Kültür Yolu Projesi Tanıtım Toplantısı 18.11.2021 31.12.2021
38 Ders Programı (Yüksek Lisans) 20.09.2021 01.02.2022
39 Bütünleme Sınav Programı 26.06.2021 09.07.2021
40 Gastro Show’a Katılım Hakkında 21.06.2021 24.08.2021
41 Stajyer Alımı Hakkında 21.06.2021 30.07.2021
42 Gastronomi Seminerleri 01.06.2021 01.08.2022
43 Zorun Stajın Ödev ve Proje İle Tamamlaması Süreci 01.06.2021 23.06.2021
44 Gastronomi Seminerleri 01.06.2021 01.08.2022
45 Gastronomi Seminerleri 27.05.2021 01.08.2022
Toplam 81 Kayıt