Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi Seminerleri

Gastronomi Seminerleri IV

Bölümümüzce organize edilen "Gastronomi Seminerleri" serisinin dördüncü oturumu Hotel Swissôtel Resort Bodrum Beach Executive Chef'i Erol AKAYAY ve Souce Chef'i Ömer BÜBER'in yanı sıra Yatching Chef olarak kariyerine devam eden Mehmet ÇIRAK'ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Kariyerlerinde pek çok üst seviye otel ve restoranda şeflik deneyimine sahip olan değerli konuklamız, öğrecilerimize kariyer planlama konusunda yardımcı olmak adına "Chef Yaşamı: Restaurant, Otel ve Yatching" konulu seminerde değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşmışlardır. 

Sunmuş oldukları değerli katkılar için konuklarımza teşekkür ederiz...