Gastronomi Semineri III
Bölümümüzce organize edilen "Gastronomi Seminerleri" serisinin üçüncü oturumu Katip Çelebi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Araştırma Görevlisi/Şef Bükre ASLAN BAŞARAN ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Özkan DEMİR'in katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Kariyerlerinde pek çok üst seviye otel ve restoranda şeflik deneyimine sahip olan değerli konuklamız, öğrecilerimize kariyer planlama konusunda yardımcı olmak adına "Profesyonel aşçılık & Alternatif kariyer yolları" konulu seminerde değerli bilgi ve tecrübelerini paylaşmışlardır.
Sunmuş oldukları değerli katkılar için konuklarımza teşekkür ederiz...