Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi Günleri Etkinliği

ÇOMÜ Öğrenci Şenliklerinde 11-12 Mayıs 2022 tarihlerinde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü son sınıf öğrencileri, Ekol gıda ve Uysal Market sponsorluğunda “Gastronomi Günleri Etkinliği” etkinliği kapsamında hazırladıkları tadım standı ile dünya lezzetlerini öğrenciler ile buluşturdular. Kampüsteki öğrencilerden büyük ilgi gören etkinliğin birinci gününde Taco, Nachos gibi Meksika mutfağının yanı sıra İspanyol mutfağından Churros sunulmuş olup ikinci günde ise Japon mutfağından Suşi, Ortadoğu mutfağından Falafel, İtalyan mutfağından Bruschetta gibi yiyecekleri sundular. Standımıza gelerek tadım yapan ve öğrencilerden bilgiler alan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sedat Murat katkı sunan öğrencilere teşekkür etti.

afiş (1).pdf