Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Ot Atölyesi!

Bölümüz tarafından düzenlenen Ot Atölyesi etkinliği gerçekleştirildi...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü tarafından düzenlenen Ot Atölyesi etkinliği bölümüz akademisyen kadrosu, öğrencileri ve çeşitli dernek/özel kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında doğa kendiliğinden yetişen otlar öğrencilere ve katılımcılara tanıtılarak otlarla hazırlanan özgün yemekler katılımcılara sunuldu. Bu özel etkinliğe katkı veren ve renk katan herkese teşekkürlerimizi sunarız.